Mörklägg Sverige ikväll 20.00

Tydligen är det någon klimatdemonstration ikväll då alla ska släcka lamporna i en timme, från 20.00 till 21.00. Mneingen med det är förmodligen att hela världen ska bli svart och när bilderna på vårt svarta jordklot visas på TV kommer alla människor att inse Den Ultimata Sanningen och börja källsortera.
Jag är inte mycket för klimathysterin, men sådana här grejer är ganska coola. Jag såg bilder från Sydney imorse (ja, det var ju kväll för dem) och de hade släckt ner hela sitt operahus. Här i Sverige ska tydligen kungen släcka ner slottet och om han kan så ska ju inte jag vara sämre...
Tyvärr ska jag inte vara hemma ikväll utan hos Minette och jag kan inte gärna kräva att alla ska sitta i mörker i en timme. Om jag är hemma mellan åtta och nio LOVAR jag att släcka lamporna, TVn och datorn, men som sagt ska jag iväg och jag är ganska säker på att jag inte kommer hem innan nio. Tyvärr.
Och även om jag hade varit hemma; vad hade jag gjort i en timme i totalt mörker? Det går att tända levande ljus, men de lyser inte upp tillräckligt mycket för att man ska kunna läsa. Det mest troliga scenariot är att jag hade släckt ljusen precis vid åtta, suttit i mörker i ungefär fem minuter, tittat ut genom fönstret, sett att ingen annan har släckt, suttit i fem minuter till och sedan tröttnat och tänt ljuset igen. Men tio minuters demonstration är bättre än ingen alls.

image71
James och Maria. Ibland kan jag bli lite avsundsjuk på människor som Maria, som verkligen verkar ha ALLT. Sedan påminner jag mig själv om att jag faktiskt EXISTERAR och inte bara är skapad för att tortera någon... och då känns det bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0