Kan de inte spela musik på morgonen?!

Jag blir galen på att det inte finns en enda radiokanal som spelar musik på morgonen.
Jag köpte nämligen en sådan där klockradio just för att kunna vakna upp till MUSIK och slippa väckarklockans jävla pipande. Men nu är det så att VARENDA JÄVLA radiokanal har någon slags morgonprogram där de intervjuar B-kändisar, har IQ-befriade tävlingar i stil med "vinn Adams pengar" (dit IQ-befriade människor faktiskt ringer) och pratar om en massa saker som jag inte bryr mig om ett skit på morgonen.
Resten av dagen spelar de musik, så varför inte göra det på morgonen också?

Snälla; hjälp mig att hitta en radiokanal som spelar musik på morgonen! Det spelar ingen roll vad det är för musik (okej, kanske inte death metal eller hiphop). Jag lyssnar på opera ffs; jag har hög toleransnivå! Men det där pratet är något som jag verkligen inte tål... och Gry och Adam skulle jag kunna hugga huvudet av när jag hör deras klämkäcka röster på morgonen >_<

image56

Huaso är min nya idol

Vet ni vad som är det högsta en häst har hoppat någonsin?

2,47 meter!

Fattar ni hur högt det egentligen är?
Jag är otroligt fascinerad av det och har just nu spenderat en lång stund med att läsa om hästen ifråga på Wikipedia. Han hette tydligen Huaso och ryttaren hette något annat och sedan kommer en massa historia som ingen säkert bryr sig om.

2,47 meter...

Som sagt; jag är fascinerad.

image54

image55


Ser ni? Det ser helt overkligt ut att hästen skulle komma över det där... han kan ju inte vara mer än 1,60-1,70 i mankhöjd...
Det finns en video på hoppet också (med stämningsfull musik) på http://www.dailymotion.com/tag/huaso/video/213832

Huaso är min idol från och med nu.

Entourage

Har spenderat morgonen med att titta på Entourage och måste säga att jag gillar serien mer och mer. När den började gå på SVT såg jag de första avsnitten eftersom jag ville fastna för en ny serie då Lost hade slutat. Men det där "klicket" kom aldrig utan jag tyckte bara att karaktärerna var bortskämda idioter med alldeles för mycket pengar, så jag slutade titta.
Nu under vintern har jag slötittat på det ett par gånger och faktiskt fastnat, utan att fatta det själv. Så nu har jag börjat om från början igen med säsong ett och jag älskar det!
Karaktärerna är fortfarande idioter (och särskilt huvudrollen Vince, som är totalt blåst), men det är en del av charmen. För serien är väldigt charmig, om än inte intelligent. Och agenten Ari... jag älskar honom! Fanny säger att hon gillar House på grund av att han är så elak och jag gillar Ari av precis samma orsak: Han är så elak mot allt och alla.
Eller inte elak, utan mer egoistisk. Han ser till sin karriär och tycker att alla ska lyda hans minsta vink. Men samtidigt har jag sett honom dricka tequila med Vince&gänget och jag har svårt att se House göra något liknande, så visst finns det skillnader.

Lost börjar ju igen nu i februari, så då kommer jag att ha två serier att följa. Och det känns som om det räcker för mig.

Vissa blir fästa vid hundar; jag blir fäst vid fåglar och TV-spel

Jag är så sugen på att spela Shadow of the Colossus nu, men jag måste vänta på att Fanny kommer hit, för annars kommer hon att bli sur som jag vet inte vad. Ikväll ska jag äntligen upp till den hemliga trädgården... jag ska också se om det är sant att man kan se slottet från Ico när man står på bron.
Sedan ska jag övertala Fanny att spela igenom Ico med mig i dual player-mode. Jag kan vara Yorda och hon kan vara Ico... och detta säger jag inte för att Yorda på något sätt är bättre än Ico, utan för att det är Ico som gör allting medan Yorda bara hänger med.

Jag längtar också efter mina fåglar som jag ska skaffa. Jag fick tips på en djuraffär i Göteborg som säljer just agapornis, men sedan pratade jag med en djuraffär här i Skövde och de sade att de mer än gärna beställer hem ungar till mig. Och det känns som om det är bättre för två stackars små fåglar att sitta i min cykelkorg i fem minuter istället för på ett tåg i en timme.
Jag ska nog in dit nu i veckan och höra med dem om de kan beställa. Åååh, fåglar ^_^ Snart kommer jag att ha någon att vissla till, att titta på TV med, att mata med papper och att hälla vatten på. Och nu ska jag göra som jag inte gjorde med Niblet; dvs lägga sjukt mycket tid på dem så att de blir riktigt handtama. Niblet är ju bara halvtam, dvs han får inte panik om handen kommer in i buren och han kan äta ur handen, men han sätter sig inte på den frivilligt.

Och sedan blir det hund ^_^

image53


Rubriken syftar för övrigt på en konversation jag hade med Fanny igår, när jag ifrågasatte om man kan bli fäst vid något materiellt. Då sade hon att folk ju kan bli fästa vid t.ex. bilar, eller TV-SPEL. När jag frågade sade hon att det inte var en pik, men jag är tveksam :P

Elisabeth vill inte dö, men Döden har andra planer.



Elisabeth: I'm strong enough alone!
Death: You were strong only when you thought you were weak!
Elisabeth: I don not call for you!
Death: You will call for me!
Elisabeth: I do not look for you!
Death: You will look for me!
Elisabeth: I'm beginning to love life!
Death: Soon you will hate it!

Visst är det skönt när man känner att folk är på ens sida?


RSS 2.0